Hyundai Private Lease

H-Point is regelmatig in de gelegenheid om zeer hoge kortingen te geven op private lease tarieven van diverse Hyundai modellen.

De vanaf prijzen zijn gebaseerd op 60 maanden en 10.000 km per jaar. De bedragen die wij communiceren zijn altijd maandtarieven. Bent u geïnteresseerd in andere looptijden en een hogere kilometrage per jaar? Laat uw gegevens achter en vraag naar de voorwaarden. Ons aanbod is groot en we denken altijd met u mee.

Maak uw keuze

In het private lease maandbedrag zijn de kosten inbegrepen voor:

  • wegenbelasting; 
  • all-riskverzekering;
  • afschrijving;
  • reparatie en onderhoud;
  • bandenservice;
  • internationale pechhulp.


Aan het einde van de looptijd levert u de auto weer in. Het risico van onverwachte onderhoudskosten en de restwaarde is voor Hyundai. Zo zijn er nooit onverwachte kosten.

Private Lease Keurmerk
Het Keurmerk Private Lease is hét kwaliteitskeurmerk om een betrouwbaar privé leasecontract af te sluiten. U kunt er dan op vertrouwen dat u veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leaset. De voorwaarden zijn in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld. 

Hyundai i10 Private Lease Actie

Met de moderne, compacte Hyundai i10 komt u goed voor de dag. Hij biedt genoeg plaats en comfort voor vier personen. Niet voor niets is de Hyundai i10 uitverkozen tot Stadsauto van het Jaar! Met Hyundai Private Lease rijd je de Hyundai i10 voor een vaste prijs per maand en wordt alles voor u geregeld, zonder verborgen kosten. En met alles bedoelen we ook echt alles!

U rijdt de nieuwe Hyundai i10 Comfort bij ons voor € 248 per maand met private lease.

Private Lease contactformulier